Kråkeberga Gårds Dajm

IMG_6130IMG_6167IMG_6212_redigerad-1IMG_6164IMG_6210_redigerad-1IMG_6224IMG_6151

Har varit en härlig helg . Efter att jobbat en lång dag på fredagen i hög värme så åkte jag på lördagen till Rasspecialen i Degeberga . I år var det Ole Staunskjaer som var domare . I år var det på ny plats som var luftigt och fint. Fanns gott om plats att sätta upp sina tält för de som ville det. Som vanligt hade jag svårt att hitta och inga skylltar fanns uppsatta. Det var nog det enda man kunde klaga på . I år ställde jag inget utan var där för att heja på en hund jag fött upp. Det var Kråkeberga Gårds Dajm som ställdes. Det gick jätte bra och han blev först i öppenklass hanar och sluta som 3 i bästahane med cert. Han fick följande kretik :
Bra storlek,panna huvud med väl utfyllt nos parti,kor,stop och skalle och väl ansatta rosen öron .Bra bett, bra hale (svans),ö-linje, kunde ha lite mera vinklar bak,bra päls,lite övertecknad,rör sig mycket rastypiskt.
På fredagen då jag jobba så tävlade både Dajm och Beda som jag fött upp i agility och var super duktiga. Beda var även med i rallylydnad och fick fina poäng.Har värdens bästa valpköpare som är så duktiga med sina hundar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s